2014 Ukrainian-Russian War

Слава Україні! Героям Слава!

Lustration-Люстрація. Засідання Констутиційного Суду

Не так страшні російські воші, як українські гниди: Хто перешкоджає люстрації…

October 21, 2015. Джерело: http://patrioty.org.ua/ne-tak-strashni-rosiyski-voshi-yak-ukrayinski-gnidi-hto-pereshkodzhaye-lyustratsiyi/

Фронт на сході, фронт усередині теж.

Замах на вбивство? Тільки ВЧОРА, 20 жовтня, дізналися що вже у четвер, 22 жовтня, Суд Януковича… вибачте, Конституційний суд України буде розглядати Закон «Про очищення влади» на відповідність Конституції! «Круті» хлопці ці судді, тому що:

  1. Семеро суддів із 18 зробили конституційний переворот у 2010-му на користь Януковича, фактично – суб’єкти на люстрацію
  2. Подання до КСУ зроблили судді (жодного за два роки не люстровали) та 47 нардепів а-ля Опоблоку – Льовочкін-Мірошніченко-Ківалов-Вілкул-Добкін2-Бойко-Рабінович-Шуфрич-Королевська-Колесніков та Ко. Теж ЗОВСІМ «не суб’єкти на люстрацію», які представляють не свої власні інтереси, а інтереси виборців?

  3. Мін’юст провів перевірку ДФС, де керівники центрального апарату на 42% підпадають під люстрацію, а керівники територіальних органів – на 15% і це, як правило, МИТНИЦЯ (Карле!), чудова чиста митниця, без «контрабанди» і«даху»). Як тільки панові Насірову робоча крупа показала списки на люстрацію (це 77 осіб керівного складу) – менш ніж за тиждень КСУ ВИПАДКОВО (наполягаю, жодного зв’язку!) призначив розгляд щодо люстраційного закону.

imageА висновок Венеційської комісії матиме значення? Що мета люстрації в Україні законна, а держава має право визначати доступ до державної служби задля власної безпеки. Ми хочемо в Європу? ЄС не тільки визнає законність люстрації, це ВИМОГА безвізового режиму.

Міліція, прокуратура, суди так і не працюю
ть: жодних результатів щодо розслідувань, «боротьба» з корупцією не повернула грошей ні в бюджет, ні людям, ЖОДНИХ, НАБУ не працює, НАЗК не створено. Це ЄДИНИЙ закон, який забороняє вищевказаним особам дорватися до посад чи повернути своїх ставлеників.

Те, ЯК це робиться, КИМ це робиться – це замах на вбивство не закону, а шансу позбавитися того, щоб реваншисти знову отримали доступ до ПОСАД. Фронт на сході, фронт усередині теж. Не так страшні російські воші, як українські гниди.

Завтра, 22 листопада, о 10:00 ЗБИРАЄМОСЯ на Жилянській, б.14. біля КСУ.

Засідання. 22 Листопада, 2015.

Засідання починається за перепалки.

Замість люстрації – суди Лінча.
Таку перспективу суддям Конституційного суду малює народний депутат Єгор Соболєв у Real_lustrationразі, якщо вони визнають закон про очищення влади таким, що не відповідає Основному Закону. КСУ розпочав розгляд справи по суті. За день встигли лише заслухати представників суб’єктів звернення Верховного суду та депутатів з Опозиційного блоку. Останні скаржаться, що закон про люстрацію порушує норми українського законодавства. До речі, клопотання захисників люстрації щодо відведення суддів КСУ навіть не захотів слухати. Також відкинули люди у мантіях і лист народного депутата Леоніда Ємця. Той просив перенести засідання, бо був невчасно попереджений і тому не міг бути присутнім адже перебуває у Венеційській комісії.

Єгор Соболев:“Я зараз знаходжуся тут щоб врятувати життя і здоровья суддів конституційного суду, я не знаю як їм це донести, що люди їх не пробачать, люди більше не будуть з ними цяцькаться!”

Розмова:

Катерина Журба, заступник директора департаменту з питань люстрації міністерства юстиції України:

  • Конституційний суд попередив міністерство юстиції щодо розгляду закону про люстрацію за день до засідання!
  • Розгляд суддями конституційного суду, які сприяли узурпації влади Януковичем, закону про очищення влади є конфліктом інтересів.

Олександра Дрік, голова ГО “Громадський люстраційний комітет”.

  • Розгляд закону про люстрацію в конституційному суді – це театр абсурду!

Леонід Ємець, перший заступник голови Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя.Lustration_KCY

Lustration is the process of making something clear or pure, usually by means of a propitiatory offering. It is also the purge of government officials once affiliated with the Communist system in Central and Eastern Europe. Source: en.wikipedia.org/wiki/Lustration

Leave a comment

Follow 2014 Ukrainian-Russian War on WordPress.com

News

Calendar / Events

October 2015
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031